Rozsdamentes ajtó

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Rozsdamentes ajtó


Minőségi rozsdamentes ajtó korházak, élelmiszer és gyógyszeripar részére, tisztatéri alkalmazásokhoz.
Precíziós gyártás és esztétikus megjelenés.
Kézi és automatikus működésű rozsdamentes ajtó rendszerek.
Minőségi rozsdamentes ajtók gyártása és igényes kivitelezése.

Nagy tisztaságú, speciális követelményeknek megfelelő ipari vagy egészségügyi létesítmények tökéletes nyílászáró megoldása lehet a rozsdamentes ajtó. Masszív, akár légmentes zárást biztosít és magas higiéniai követelményeknek is felel meg.

Rozsdamentes ajtó

A rozsdamentes ajtó speciális környezetbe tervezett, ezáltal speciális kivitelben készül. Az erős, de halkan nyíló és záródó mechanika mellett egyszerű és biztonságos kezelhetőséget kínál. A felülete alap esetben szálcsiszolt rozsdamentes acéllemezből készül. Igény esetén a RAL színskála szerint szabadon választható, szinterezett felülettel is készülhet. Ezen kívül lehetőség van az ajtó felületét laminálással is védeni, színesíteni.

Masszív és ellenálló rozsdamentes ajtó

A rozsdamentes ajtó készülhet hajlított rozsdamentes acéllemezből vagy az ajtószárnyat körbekeretező alumínium profilhoz csatlakozó kettő darab HPL, illetve kettő darab MDF lemezből. Az igényekhez alakíthatóan az ajtó betétjeként ólom is elhelyezhető a röntgensugár árnyékolásához. A tökéletes légzáráshoz szilikon gumitömítéseket alkalmazunk az ajtó négy oldalán, illetve dupla ajtók esetében a két ajtószárny között is.

Igény esetén a rozsdamentes ajtó mozgatását masszív és üzembiztos automata rendszer garantálja. Akár 450 kg-os ajtószárny mozgatására is képes a DITEC automatika. A beépített akkumulátoroknak köszönhetően áramkimaradás esetén is üzemképes marad a rozsdamentes ajtó. További biztonsági kiegészítő az aktív infra érzékelő, a biztonsági fotocella, valamint a rácsukódás elleni védelmet nyújtó akadályérzékelő rendszer.

A rozsdamentes ajtó kiegészíthető különféle formájú ablakokkal, amelyek üvegezése is többféle lehet; sima, biztonsági, hőszigetelt vagy sugárvédelmi. Az elektronikus vezérlés összekapcsolható különféle rendszerekkel, így az ajtó működése irányítható mozgásérzékelővel, érintés nélküli kapcsolóval, illetve sokféle beléptető rendszerrel.

Cégünk szakemberei készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben kórházi vagy egyéb rozsdamentes ajtó beépítését tervezi. Számos kórház és egészségügyi intézmény bizonyítja szakértelmünket: Honvéd kórház, Árpád kórház, SOTE 1-es és 2-es számú belklinika. Automata és rozsdamentes ajtó rendszerink évek óta megbízhatóan működnek. Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé. Segítünk a tervezésben és a kiválasztásban. Teljes körű kivitelezéssel levesszük a válláról a gondokat. Hívjon bizalommal!

 

Termékeink

Automata ajtóAjtónyitóAkadálymentesítésGarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapu

 

CHIERU automata ajtó és kaputechnika

Minőségi automata ajtó, ajtónyitó, rozsdamentes ajtó, akadálymentesítés, garázskapu, ipari kapu, redőnykapu és gyorskapu megoldások. Professzionális automata ajtó és kaputechnika rendszerek hosszú távra. Kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.