Redőnykapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 Redőnykapu

Minőségi, ipari redőnykapu logisztikai központok, gyártóüzemek és teremgarázsok részére.

Kiváló hőszigetelés, gyors és megbízható működés.

Teckentrup redőnykapu egyedi méretekben is felár nélkül.

Helyszíni felméréstől a műszaki átadásig egy kézben, a redőnykapu rendszerek szakértőjétől.

Az ipari redőnykapu már régóta ismert és kedvelt kapufajta az ipartelepeken vagy raktárbázisokon. Nagy jelentősége kis helyigényében rejlik. Kivitelében egy alakredőnyre emlékeztet, csak attól jóval nagyobb, erősebb, masszívabb a felépítése.

Az iparban nagyon fontos, hogy a használt szerszámok és kiegészítők egyaránt jó minőségűek legyenek, hiszen csak így garantálható a gazdasági megtérülés. Cégünk éppen ezért kizárólag minőségi termékekkel foglalkozik, amelyek a legkevesebb fennakadást okozzák használat közben, ezzel is hozzájárulva a vállalkozás sikeréhez. Az ipari redőnykapu kivitelében ilyen a német Teckentrup gyártó termékkínálata. A Teckentrup ISO 9001 minősítésű gyár, ahonnan minden egyes elkészített ipari redőnykapu TÜV minősítéssel kerül ki. A Teckentrup név nem csak Magyarországon, de Európa szerte jól ismert minőséget jelent az ipari redőnykapuk terén.

Az ipari redőnykapu működése nagyon hasonlít a szekcionált kapura, de az ipari redőnykapu aránylag kis lamellákból áll. Éppen ezért az ipari redőnykapu esetében nincs szükség sínredszerre a nyitáskor, elegendő egyszerűen feltekerni. Ehhez egy megfelelő, aránylag kis méretű házat kell kialakítania redőnykapu részére. Nagy előnye, hogy a redőnykapu nyitott állapotban elrejthető akár álmennyezet fölé is, azáltal szinte teljesen láthatatlanná válik. További előny, hogy az ipari redőnykapu feltekeredése történhet a nyílás mindkét oldalán, az épületen belül vagy éppen kívül. Éppen ezért a redőnykaput utólag is beépíthetjük szinte bármilyen nyílásba.

A Teckentrup által gyártott ipari redőnykapu kiváló minőséget takar. A horganyzott és védőlakkal kezelt fémfelületek között jelentős hőszigetelő hab található, így még a nagy nyílások esetén sem kell aggódnunk. Ugyanakkor az ipari redőnykapu nagyon stabil, masszív, igen ellenálló a külső behatásokkal szemben. Az ipari kapu színe is illeszkedik az igényekhez, jelentős mennyiségű mintából választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.

A kiegészítők között megtaláljuk a bevilágító ablakokat és a személyátjárót is. Az előzőnek köszönhető a világos belső tér, míg az utóbbinak a redőnykapu gazdaságos működtetése, hiszen kisebb forgalom esetén nincs szükség a teljes kapu kinyitására. A Teckentrup ipari redőnykapu biztonsági megoldásai között megtaláljuk a fotocellás irányítást és a rácsukódás elleni védelmet egyaránt. További kiváló lehetőség, hogy az ipari redőnykapu vezérlését beléptető rendszerrel kötjük össze, ami nagy mértékben segíthet a forgalom zökkenőmentes és automatikus lebonyolításában.

Cégünk hosszú évek óta készít megrendelésre ipari redőnykapu megoldásokat, így Ön jó helyen jár, amennyiben ilyenre van szüksége. Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal, akik készségesen bemutatják Önnek a lehetőségeket és segítenek kiválasztani a legjobb ipari redőnykaput.

 

Termékeink

Automata ajtóAjtónyitóRozsdamentes ajtóAkadálymentesítésGarázskapuIpari kapuGyorskapu

 

CHIERU automata ajtó és kaputechnika

Minőségi automata ajtó, ajtónyitó, rozsdamentes ajtó, akadálymentesítés, garázskapu, ipari kapu, redőnykapu és gyorskapu megoldások. Professzionális automata ajtó és kaputechnika rendszerek hosszú távra. Kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.