Ipari kapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 Ipari kapu

Hőszigetelt, szekcionált ipari kapu raktárak, üzemek és teremgarázsok részére.

Egyedi méretek felár nélkül. ECOTOR és DITEC ipari kapu intenzív igénybevételre.

Stabil működésű ipari kapu rendszerek nagy forgalmú helyekre.

Kiváló minőség, megbízható működés, sokoldalú alkalmazhatóság.

Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, telepítés, karbantartás és teljes körű ipari kapu kivitelezés.

Az ipar és az eredményes gazdaság mozgató rugója a minőségi és megbízható eszköz. Nincs ez másképpen a raktárak és ipari létesítmények berendezéseivel sem, ott is nagyon fontosak a fenti kritériumok. Egy ipari kapu esetében azonban mindenki a tökéletes minőségre törekszik, hiszen a kapu soha nem lehet zárva, legalábbis műszaki okokból kifolyólag. Ehhez kínál cégünk első osztályú, európai színvonalon is kimagasló termékeket, az ECOTOR és a DITEC gyár termékeivel.

Szekcionált DITEC ipari kapu alacsony küszöbös személybejáró ajtóval

A szekcionált ipari kapu kivitelezése és működése leginkább egy szekcionált garázskapuhoz hasonlítható, de általában attól nagyobb méretű. Az ipari kapu sík lapokból épül fel, amelyek egy sínrendszernek köszönhetően nyitáskor besiklanak a mennyezet alá, míg záráskor függőlegesen leereszkedik a nyílásba. Ennek a technológiának köszönhetően az ipari kapu lehetőséget biztosít arra, hogy akár a kapu közvetlen közelébe is pakolhassunk vagy parkolhassunk. Nem akadályozza a kapu előtti vagy mögötti munkavégzést sem működés közben.

Stabil és gazdaságos ipari kapu

Az ipari kapu lamelláinak felépítése kiváló mechanikai tulajdonságokkal jellemezhető, így éveken keresztül pontosan tartja alakját, masszív kivitelű és hosszú élettartamú. A kapu hőszigetelése is nagyon fontos, hogy a gazdasági mutatókat ez lehetőleg ne befolyásolja. Az általunk forgalmazott ECOTOR és DITAC ipari kapuk nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek, akár hatalmas nyílások energiatakarékos szigetelésére is kiválóan alkalmazhatóak.

Az ipari kapu lelke a nyitó motor, amely minden esetben megbízható és erős kell, hogy legyen. A kapu nagyságától függ az igényelt teljesítménye, akárcsak a torziós rugók erőssége, amelyek a kapu súlyát hivatottak csökkenteni a motor felé. A minőségi ipari kapu alaptartozéka a rugótörés-biztosítás, illetve a zuhanásgátló.

Az ipari kapu különféle kiegészítőit is meg kell ismernünk. Ilyen a hőszigetelt bevilágító ablak vagy a személyátjáró, amely a teljes ipari kapu nyitása nélküli, részleges használhatóságot képes biztosítani. Az ipari kapu vezérlése többféle lehet. Fotocellás, távirányítású, vagy ráköthetjük különféle beléptető (pl. kártyás stb.) rendszerre, ezáltal automatikusan képes szabályozni az áthaladó forgalmat.

Az ipari kapu legnagyobb kivitele képes lefedni egy 8 méter széles és 6 méter magas átjárót is. Ehhez több száz színből választhatja ki az Önnek megfelelő, az épülethez legjobban illő színárnyalatot, illetve a különféle kiegészítőket, mint a bevilágító vagy a személyátjáró.

Az ECOTOR és a DITEC ipari kapu szinte bármilyen ipari létesítménybe, raktárba javasolható, ahol van elegendő hely az ipari kapu kinyitására. Az ehhez szükséges sínrendszer is változatosan igazodik a különféle épület kialakításokhoz, így a legtöbb helyen kiváló megoldást jelenthet. Válassza Ön is a minőséget és tartozzon elégedett ügyfeleink közé. Tapasztalt szakembereink helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segítik a legjobb kaputechnika megoldás kiválasztásában.

 

Termékeink

Automata ajtóAjtónyitóRozsdamentes ajtóAkadálymentesítésGarázskapuRedőnykapuGyorskapu

 

CHIERU automata ajtó és kaputechnika

Minőségi automata ajtó, ajtónyitó, rozsdamentes ajtó, akadálymentesítés, garázskapu, ipari kapu, redőnykapu és gyorskapu megoldások. Professzionális automata ajtó és kaputechnika rendszerek hosszú távra. Kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.