Gyorskapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 Gyorskapu


Feltekeredő gyorskapu rendszerek légterek elválasztására. DITEC gyorskapu intenzív igénybevételre. 10 szín és egyedi méretek felár nélkül.

Megbízható működésű, biztonságos gyorskapu kültéri és beltéri használatra.

Tervezés, gyártás és kivitelezés svéd minőségben.

Az ipari létesítményekben, laboratóriumokban egyre többször merül fel a jogos igény olyan gyorsan nyíló és záródó, higiénikus ajtó iránt, amely egyszerűen működik és tökéletes a légzárása, ráadásul igen nagy felületet képes lefedni. Erre jelent tökéletes megoldást az ipari gyorskapu.

Az ipari gyorskapu egy speciális PVC alapanyagú nyílászáró, amely kiváló légzárást biztosít. Ennek köszönhetően az elválasztott légterek levegője, illetve egyéb gázai nem képesek keveredni, így nem csak tér-, de légelválasztónak is tökéletesen használható az ipari gyorskapu. A légzáró tulajdonságai teszik lehetővé, hogy olyan helyeken is kiválóan helytálljon, ahol magas higiénikus követelmények vannak. Az ipari gyorskapu ezért tökéletes megoldás lehet gyógyszer-, illetve élelmiszeripari létesítményekbe, kutató laboratóriumokba stb.

Ipari gyorskapu széleskörű felhasználhatósága

Ez a speciális gyorskapu egyaránt használható kültéri és beltéri nyílások zárására. A masszív kivitelnek köszönhetően az ipari gyorskapu képes ellenállni akár 120 km/h szélnyomásnak is. Figyelembe véve az elérhető nagy felületet, ez igen strapabíró szerkezetre utal.

További előnye, hogy a könnyű szerkezet nagy nyitási és zárási sebességet tesz lehetővé. Működés közben elérheti a 2 m/s sebességet, ugyanakkor a gyorskapu masszív, stabil, kimondottan jól bírja az intenzív terhelést.

Nyitott állapotban az ipari gyorskapu feltekert helyzetben található a nyílás fölött. Ez kis helyigényt, ezáltal könnyű beépíthetőséget, helytakarékos megoldást kínál.

Az ipari gyorskapu fontos tartozéka a motor. Erős, gyors és megbízható működési igényeknek kell megfeleljen. A biztonsági berendezéseknek hála az ipari gyorskapu használatában minimalizálva van a baleset lehetősége. A biztonsági fotocella figyeli és megakadályozza a rácsukódásos baleseteket, illetve a gyorskapu anyaga képes kisebb ütközéseket nyom nélkül elviselni.

Intelligens vezérlésű ipari gyorskapu

A gyorskapu nyitási és zárási megoldása többféle vezérléssel lehetséges. Választhatjuk a kézi, az automatikus, a távirányítós vagy a beléptető rendszerekhez csatlakoztatott megoldást. A végeredmény minden esetben egy kiválóan működő, jól kontrollálható ipari gyorskapu lesz.

Az ipari gyorskapu igényes felhasználását könnyíti meg az épülethez illeszkedő, vagy az egyedi kéréseknek megfelelő nagy színválaszték is. E mellett víztiszta ablaknyílásokkal, valamint teljesen átlátszó kivitelben is rendelhető. A gyorskapu további nagy előnye, hogy problémamentesen méretre szabható, ezáltal egyedi igények, egyedi nyílások kivitelezése esetén is betervezhető, illetve alkalmazható.

Az AAS Kft. minden esetben figyel e minőségre. Nincs ez másképp az ipari gyorskapuk esetében sem. Kizárólag megbízható gyártó, minőségi termékét kínáljuk. Az ipari gyorskapuk terén a negyven éve működő, Európai szinten elismert DITEC cég gyorskapuit tudjuk ajánlani. Ezek kimondottan jó minőségben, megbízható és masszív kivitelben készülnek. A megfelelő minőséget jól alátámasztja a két év teljes körű garancia is. E mellett cégünk szakemberei természetesen minden szükséges rendszeres karbantartást, garanciális és garancián túli meghibásodást képesek gyorsan és szakszerűen kezelni.

 

Termékeink

Automata ajtóAjtónyitóRozsdamentes ajtóAkadálymentesítésGarázskapuIpari kapuRedőnykapu

 

CHIERU automata ajtó és kaputechnika

Minőségi automata ajtó, ajtónyitó, rozsdamentes ajtó, akadálymentesítés, garázskapu, ipari kapu, redőnykapu és gyorskapu megoldások. Professzionális automata ajtó és kaputechnika rendszerek hosszú távra. Kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.