Szekcionált garázskapu

previous arrow
next arrow
Slider

 

 Szekcionált garázskapu

Kiváló hőszigetelésű és gyönyörű garázskapu távirányítással. ECOTOR és DITEC garázskapu képviselet. Több mint 200 szín és 30 fadekor kivitel.
Megbízható minőségű garázskapu nagy tapasztalatú szakemberektől.
Szerelés, karbantartás és teljes körű kivitelezés.

Az automatikus garázskapu ma már olyannyira elfogadott, hogy új építéseknél szinte már fel sem merül a kézzel működtetett kapu gondolata. Ennek oka a szekcionált garázskapuk széles kínálata, az aránylag alacsony ár és a hosszú éveken keresztül működő megbízható kivitel.

A jó garázskapuval szemben támasztott követelmény többrétű. Első sorban a nyílást kell, hogy tökéletesen elzárja, lehetőleg hőszigetelt kivitelben. Megbízhatóan és biztonságosan kell működniük. Mivel a ház legnagyobb nyílászárója, fontos szempont a szekcionált garázskapu megjelenése is. Nálunk közel 10 féle mintázat, 30 féle fadekor és 200 egyedi színből választhat. Így garantálni tudjuk, hogy a garázskapu harmonikusan illeszkedni fog otthonához

Minőségi Ditec és Ecotor garázskapu

A cégünk által forgalmazott DITEC és ECOTOR garázskapu márkák tökéletesen megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. Kívülről a két horganyzott acéllemez, közötte pedig a kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező szilárd hab garantálja a stabilitást, a kiváló hőszigetelést és a hosszú élettartamot. Így nem véletlen, hogy az általunk beépített garázskapukra, hogy 10 év felületvédelmi garanciát nyújtunk.

A szekcionált garázskapu nagy előnye, hogy nyitáskor és záráskor is minimális a helyigénye. Az épület adottságaihoz alkalmazkodó sínrendszer kevés helyet foglal el. Ezáltal lehetőség nyílik a garázskapu előtt, illetve mögött akár pár centiméterrel a parkolásra, kihasználva minden rendelkezésre álló helyet. A garázskapu mérete tág határok között változhat. Egyedi méretek 5000x3000mm-ig felár nélkül.

Garázskapu kiegészítők

A minőségi szekcionált garázskapu többféle kiegészítővel, illetve biztonsági megoldással is rendelkezik. Ilyen az ujjbecsípődés elleni védelem, ami meggátolja, hogy a garázskapu szekcióinak elfordulásakor a kialakult résbe bárki bele tudjon nyúlni. Másik fontos jellemző a rugótörés elleni védelem, illetve a kiegészítőként rendelhető lezuhanás elleni védelem, amely egy esetleges működés közbeni rugótöréskor jelenthet megnyugtató biztonságot. A motoros mozgatású garázskapu opcionálisan rendelhető kiegészítője a biztonsági fotocella. Ezáltal nem történhet rácsukódásos baleset.

További lehetőség a szekcionált garázskapu kiegészítéséhez a beépített személyátjáró ajtó. Ennek előnye, hogy a garázskapu nyitása nélkül biztosít áthaladást a kapun. Ehhez alaptartozék a hidraulikus ajtóbehúzó és a kilincs is. További opció a kutyák, illetve a macskák számára beépíthető lengőajtó, ahol az állatok számára szabad átjárás biztosított.

A szekcionált garázskapu panelekbe igény szerint bevilágítók is beépíthetőek. Ezek lehetőséget biztosítanak a garázs természetes megvilágítására, ezáltal kevesebb mesterséges világításra lesz szükség.

Cégünk elkötelezte magát a minőség és megbízhatóság mellett. Így minden általunk beépítésre kerülő garázskaput DITEC kapunyitó automatikával szerelünk. Így az elegáns megjelenésű garázskapu használata garantáltan kényelmes és biztonságos is lesz.

Győződjön meg személyesen is szekcionált garázskapu kínálatunkról. Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol működés közben is megtekintheti és kényelmesen kiválaszthatja az Ön számára ideális garázskapu megoldást.

 

Termékeink

Automata ajtóAjtónyitóRozsdamentes ajtóAkadálymentesítésIpari kapuRedőnykapuGyorskapu

 

CHIERU automata ajtó és kaputechnika

Minőségi automata ajtó, ajtónyitó, rozsdamentes ajtó, akadálymentesítés, szekcionált garázskapu, ipari kapu, redőnykapu és gyorskapu megoldások. Professzionális automata ajtó és kaputechnika rendszerek hosszú távra. Kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.