Automata ajtó

previous arrow
next arrow
Slider

 

 Automata ajtó

Professzionális automata ajtó megoldások svéd minőségben. Hőszigetelt és biztonsági üvegezéssel is. Minőségi DITEC automata ajtó rendszerek 2 év garanciával.

Igényes automata ajtó telepítés, szerviz és karbantartás.

A svéd DITEC már négy évtizede bizonyítja, hogy a neve egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Az automata ajtók mellett ipari gyorskapukat, sorompókat, garázskapukat és kapunyitókat gyártó cég már több mint 20 éve hazánkban is jelen van. Az ISO 9001 minősítés és a hosszú évek alatt tapasztalt minimális meghibásodás teszi lehetővé, hogy az általunk forgalmazott DITEC automata ajtó rendszerekre 2 év teljes körű garanciát nyújtsunk.

Az automata ajtó rendszerek

Az automata ajtó alapvető működése több pozitívumot is rejt magában. Kényelmes ajtónyitást és zárást tesz lehetővé. Nincs szükség a kézi ajtónyitásra és zárásra, az automatika egyszerűen teszi a dolgát. Ez igazán praktikus megoldás is, hiszen nem kell egy kilincset akár napi több ezerszer megfogni. Az automata ajtó ugyanakkor elegáns is, hiszen a leggyakrabban alkalmazott üvegajtók önmagukban is elegánsak, de igény szerint bármilyen színben készülhet. A kivitelezésüket tekintve az automata ajtó az akadálymentesítés problémáira is megoldást nyújt.

A kivitelezési lehetőségeket tekintve a DITEC automata ajtók több típusban léteznek. Lehet egy, kettő vagy négy mozgószárnyas kivitelű. A mérete is széles skálán mozog. Akár öt méteres áthaladó nyílásszélességet és majdnem három méter magasságot is képes lezárni. A DITEC automata ajtó további előnye, hogy a működését biztosító automatika nagyon erős, jól kiforrott technikát takar, amelyik játszi könnyedséggel és precízen mozgatja akár a több száz kg súlyú biztonsági ajtókat is.

DITEC automata ajtó tulajdonságok

A beépített akkumulátorok gondoskodnak áramkimaradás esetén az ajtónyitási és zárási lehetőségről. Minden DITEC automata ajtó alap tartozéka a biztonsági vésznyitó. Ez kiegészíthető ANTI-PÁNIK rendszerrel is, így ennek köszönhetően a szakhatóságok által előírt vészkijárat követelményeinek is megfelel. A mikroprocesszor által vezérelt központi egység alap esetben a mikrohullámú mozgásérzékelő információi alapján nyit és zár, de lehetőséget ad beléptető vagy tűzjelző rendszerekhez való csatlakoztatásra is.

Otthoni felhasználás, vagy a nagy forgalmú irodaházak és bevásárlóközpontok igényeinek is megfelelnek. Az automata ajtó azon tulajdonságát is, hogy a felhasználási helytől és igényektől függően különféle nyitású sebességgel működő modelleket építhetünk be. Az otthoni felhasználásra ajánlott 0,4 m/s sebességtől a speciális helyekre tervezett 1,6 m/s sebességig válogathatunk.

Léteznek speciális kialakítású, íves automata ajtók is, melyek a többi funkcióval vagy lehetőséggel kombinálva együttesen biztosítják a széleskörű és igényes megoldást. Az íves automata ajtó az elegancia csúcsa. Talán éppen ezért a szállodák egyik kedvence.

Az elegáns megjelenésű és megbízható működésű DITEC automata ajtó rendszerek szinte bárhol alkalmazhatók, ahol fontos szempont a kényelem és a praktikum, illetve az elegancia. Az otthoni átjárók kialakításától kezdve, az irodai, közintézményi bejáratokon keresztül a nagy forgalmú bevásárló központokon át az akadálymentesítésig, bárhova beépíthetőek.

Látogasson el bemutatótermünkbe és ismerje meg a korszerű DITEC automata ajtó technikát. Szakképzett munkatársaink segítenek Önnek a legjobb megoldás kiválasztásában.

 

Termékeink

AjtónyitóRozsdamentes ajtóAkadálymentesítésGarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapu

 

CHIERU automata ajtó és kaputechnika

Minőségi automata ajtó, ajtónyitó, rozsdamentes ajtó, akadálymentesítés, garázskapu, ipari kapu, redőnykapu és gyorskapu megoldások. Professzionális automata ajtó és kaputechnika rendszerek hosszú távra. Kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.