Ajtónyitó

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Ajtónyitó

Megbízható működésű ajtónyitó motorok szárnyas ajtókra.
Egy és kétszárnyú ajtók automatizálása svéd minőségben.
Professzionális DITEC ajtónyitó automatika 2 év garanciával.
Minőségi ajtónyitó telepítése, szervizelés és karbantartás.

Sokszor, sok helyen felmerül az igény, hogy a meglévő ajtókat kell automatizálni, automatikus nyitási és zárási lehetőséggel kiegészíteni, vagy a népszerű oldalra tolódó automata ajtó kialakítására nincs elegendő hely. Ezen esetekben nyújt megoldást a szárnyas ajtónyitó automatika.

DITEC szárnyas ajtónyitó automatika kétszárnyú ajtón

A DITEC Európa legnagyobb szárnyas automata ajtó és ajtónyitó rendszereket gyártó cége, amely közel 20 éve van jelen Magyarországon. Az ISO 9001-es minősítéssel rendelkező cég termékei megfelelnek a Gépészeti Előírásokban (98/37/EC), az Elektromágneses Illeszkedési Előírásokban (89/336/EEC és 2004/108/EC), valamint a Törpefeszültségű Előírásokban (73/23/EEC és 2006/95/EC) rögzített elvárásoknak és érvényes ÉMI engedéllyel és TüV minősítéssel rendelkeznek.

A szárnyas ajtónyitó egyszerű működési elve, hogy egy elektromechanikus erőkarral nyitja, zárja a szárnyas ajtó egy vagy mindkét szárnyát. Az alumíniumból sajtolt alap egy kimondottan csendes motorral kiegészítve biztosítja az ajtónyitó automatika működését. A végállásoknál az ajtónyitó automatika lelassítja az ajtószárny mozgását, aminek lágy megállást és halk záródást biztosít. Az automatika kiegészítője egy akkumulátor, ami az áramkimaradás esetén biztosítja a folyamatos működést, akár órákon keresztül. Szintén aszárnyas ajtónyitó alaptartozéka egy mikrohullámú radar, amely a közeledő személyeket érzékeli, ezáltal vezérelve a nyitás és zárás funkciót. A beépített akadályérzékelőnek köszönhetően az automatika egyből érzékeli, ha valami az ajtószárny útjában van, és egyből megállítja, illetve ellentétes irányba mozgatja az ajtószárnyat. Ezáltal a DITEC ajtónyitó rendszer biztonságossá válik, nem fog senkit odacsukni.

A DITEC ajtónyitó felhasználási területe nagyon sokrétű. Az otthoni közlekedők ajtóitól kezdve a golyóálló biztonsági üvegajtóig szinte bárhol tökéletes megoldást nyújtanak. Az automata tolóajtókkal szembeni előnyük, hogy nincs szükség az ajtószárnyak nyitásakor extra oldalsó helyre, hiszen az ajtószárnyak nyílhatnak befelé vagy kifelé. További előny, hogy szinte bármilyen stílusú és kialakítésú szárnyas ajtóra felszerelhető, akár 250 kg-tömegű vagy 1,5 m széles ajtószárnyakhoz is.

A DITEC automatikus ajtónyitó rendszerei kis helyigénnyel rendelkeznek, nem befolyásolják az ajtószárnyak kinézetét. Ennek köszönhetően akár műemlék jellegű vagy hasonló elvárások szerinti épületeknél is beépíthető. Jól alkalmazható meglévő ajtók utólagos akadálymentesítésére, illetve nagy forgalmú helyek utólagos automatizálására.

Intelligens vezérlésű szárnyas ajtónyitó

Az automatikus szárnyas ajtónyitó beépített intelligens vezérlő egységének köszönhetően magas biztonságot igénylő helyeken is alkalmazható. Az átengedést összekapcsolhatjuk szinte bármilyen beléptető rendszerrel (kártyás, kódos, ujjlenyomatos stb.). Így, a DITEC szárnyas ajtónyitó felügyelet nélkül képes kontroll alatt tartani épületrészeket vagy akár egész épületeket.

Az automatikus DITEC ajtónyitó ugyanakkor biztonságos is, hiszen a vezérlő elektronikája összekapcsolható tűzjelző rendszerrel is. Így az automata ajtónyitó tűzjelzés esetén kinyitja az ajtót (áramkimaradáskor is, a tartozék akkumulátornak köszönhetően) és nyitva tartja, biztosítva a szabad menekülési útvonalat. A DITEC ajtónyitó rendszerek megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, hogy olyan cégek és intézmények tartoznak elégedett ügyfeleink közé, mint a Commerzban, a Központi Statisztikai Hivatal és a SOTE 1-es számú belklinika. Hívjon minket és legyen Ön is elégedett ügyfelünk.

 

Termékeink

Automata ajtóRozsdamentes ajtóAkadálymentesítésGarázskapuIpari kapuRedőnykapuGyorskapu

 

CHIERU automata ajtó és kaputechnika

Minőségi automata ajtó, ajtónyitó, rozsdamentes ajtó, akadálymentesítés, garázskapu, ipari kapu, redőnykapu és gyorskapu megoldások. Professzionális automata ajtó és kaputechnika rendszerek hosszú távra. Kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Hozzászólások lezárva.